🇧🇬👉Скорост – 5 лъжи в 1 изречение. (60 лъжи на минута)🇧🇬👉

🇧🇬👉Скорост – 5 лъжи в 1 изречение. (60 лъжи на минута)🇧🇬👉
Събуждам се, след тежка нощ с много кошмари и първата новина, която мярвам е:
✈”Летял съм на 8000 метра без кислород, за да спасявам български граждани, докато вие сте стоял някъде в казармите”, заяви бившият премиер Кирил Петков✈
=====
👉Разрових се да видя къде е летял тоя, че е “нямал кислород”. Оказа се, че това е било при опита за спасяване на Боян Петров преди 5 години.
❗Лъжа 1: Спасяването е през 2018 г, а Костадинов е бил в казарма вероятно някъде през 1999-2003… Т.е. някакви си 15 години разлика.
❗❗Лъжа 2: “Летял на 8000 м. ”
Цитат от изказване на Кирчо:
“Днес направихме още един полет в екип от трима: капитан Surendra и ние двамата – искахме да се уверим с очите си още веднъж – стигмахме 7400 м височина (лагер 3) и после бавно прелетяхме до базовия лагер като се оглеждахме от всички страни – времето беше слънчево – качихме се от 1500 м до 7400 м без аклиматизация. След това в ниската част на планината направихме много заходи. Целия високопланински полет беше 1 час и 30 минути”. (К.П.)
Т.е. стигнал е 7400 , а не 8000 м..
❗❗❗Лъжа 3: Летял е на открито с парапланер или парашут примерно, а в хеликоптер където КИСЛОРОД ИМА.
❗❗❗❗Лъжа 4: “Без кислород”.
“Групите рапортуваха и ходеха, а ние с хеликоптера гледахме и координирахме нещата с институциите. ” (К.П.)
Само си представете, как някой без кислород на 8000 м. там където се върви със затворена уста и се пести въздух и се пазиш от студа, “координира по телефона спасителната операция с институциите”.
❗❗❗❗❗Лъжа 5. “спасявам граждани”. Спасявал е само 1 човек, и то безуспешно уви.
5 лъжи изречени за 5 секунди. Т.е. за минута – 60, за час може да каже -3600.
Отдавна знаем, че е невероятен лъжец. Това , което продължавам да не разбирам, що за индивиди са тези дето го гледат в устата и му ръкопляскат.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*