Абсурдистан !

Няма майтап .. Това е жалката истина за любимата България. Не Абсурдия, а точно Абсурдистан  – мястото, където глупостта и мързела на чиновника, прекалената толератност на християните, позволява фанатици и слуги на чужди държавни интереси да командват … държавата.

Наглата изслямизация е стигнала до такива нива, при които вече се счита за едва ли не официална държавна политика. Българщината лека полека се изтиква на запад – през Терминал 1 на Летището и  паркинга на Централна гара. Ами кръстете държавата официално Абсурдистан и българите от Западна Европа вече съвсем да не се замисляме за връщане в България !

Повода за това кратко мнение е поредната абсурдна проява на национален нихилизъм, некадърност и продажност,от страна на дипломатите и бюрократите в България. За политиците и турските ибрикчии – да не говорим.

След като близо 20 години ДПС арогантно манипулира изборите в България през съседна Турция, и всякакви опити на нормалните хора да се спре това нямаха особен успех, най-сетне преди 2 години се появиха признаци на желание за справяне с проблема с Гласуващите автобуси, с подправените протоколи в турцизираните секции, с насадения страх и…  уви .. и тази година без особен успех.

Не само това – обещанията, че в Западна Европа, САЩ, Канада Австеалия, ще могат да се образуват секции с 20 подписа, пак бяха измамени.  Благодарение, на което в огромни градове на САЩ, Канада, Европа с 2-10 000   гласоподаватели – българи, секции няма да има. Няма да видите такива в Далас, Финикс, Денвър …. но ще видите в 20-на турски града (Решение № 1023-ПВР  на ЦИК) . Че ГЕРБ не свърши работа е ясно, но дори организациите, за които това е основна тема – Атака , ВМРО, РЗС и от тях само приказки…

Това не важи за Турция – там секциите отново се увеличават и то как.  С измами естествено.. По какъв друг начин ще принудиш хора, които отдавна не говорят български,  които са виждали най-красивите места в България само на снимка, да гласуват за България.  Няма как .. има само един начин – с измама, подпомагана от бюрократската глупост.

Ето как!!

Бяха обявени резултати от заявленията –   37 606 заявления от български граждани за гласуване в 57 държави по света, съобщиха от МВнР. Турция – 23 601, Испания – 2 799 и САЩ – 2 434.

И сега внимание..  ( Биволь ) “Гениите” от МВнР, неизвестно по коя логика, в пълно противоречие на законите на държавата, обявиха публично в Интернет списъка в българите, който са заявили гласуване в чужбина, барабар с българските им адреси. Глупост – да, малоумие – със сигурност, некадърност – 100%.

Но следва още по-абсурдната изненада. Разглеждайки списъка, открих умопомрачителни факти, които биха направили впечатление на всяко 15 годишно дете, но не и на МВнР, и ЦИК – там където са с по 2 висши образования.  И така – масовата част от заявленията от Турция са дублирани.. Не само дуплирани, ами подредени и по азбучен ред и всеки би могъл да го види от пръв поглед.

Ето гледайте:

Дублирани и то как – едно име, един и същи адрес в България – 4 заявления.  Много радко ще видите 3 дублирани или 6-7 дублажа на едно име. Винаги по 3-4. Интересното е че и грешките в адресите са правени по двойки.  Обяснението, което имам са само едно – в Турция обикалят няколко  десетки списъчни лидери, които карат хората по няколко пъти да се подписват в различни списъци, или ги подписват от тяхно име и след това списъците се предават директно в МВнР/Посолството.  Арогатно, нагло, нечестно.. но какво друго да очакваш от хора , които трудно четат на български, камо ли да пишат. Не бих се учудил, ако и в няколко местни “изселнически” организации има един оригинален списък, който се преписва за всеки избори … Каквото и да е – това е НЕЗАКОННО!! Незаконно е едно лице да подава 4 заявления за изборите и 4-те да бъдат признати..

 

Направих кратка бърза справка- от списък с  36081 адреса и имена, без дубликати са максимум 34404, или има поне 1677 дублирани имена, в 98%  от случите от Турция.   А ако наистина се проверят и останалите 34404, кой знае още колко още фалшиви ще изкочат.

За да не съм голословен:

22129 – 22132
ИМЕ                                         адрес в България                                                                              Секция

Реджеб Хасан Мустафа обл. К……………………… 48 Турция Истанбул
Реджеб Хасан Мустафа обл. К……………………… 48 Турция Истанбул
Реджеб Хасан Мустафа обл. К……………………… 48 Турция Истанбул
Реджеб Хасан Мустафа
обл. К……………………… 48
Турция Истанбул

 

14247 – 14249

Алиосман Шукри Алиосман Обл. К…… с.О… Турция Истанбул
Алиосман Шукри Алиосман Обл. К…… с.О… Турция Истанбул
Алиосман Шукри Алиосман Обл. К…… с.О… Турция Истанбул

 

14385 – 14388
Ангелина Рашева Горанова гр. К……..21 Турция Истанбул
Ангелина Рашева Горанова гр. К……..21 Турция Истанбул
Ангелина Рашева Горанова гр. К……..21 Турция Истанбул
Ангелина Рашева Горанова гр. К……..21 Турция Истанбул

14373-14276

Ангел Сабинов Христов обл. К……….№42 Турция Истанбул
Ангел Сабинов Христов обл. К……….№42 Турция Истанбул
Ангел Сабинов Христов обл. К……….№42 Турция Истанбул
Ангел Сабинов Христов обл. К……….№42 Турция
Истанбул

 

Това е измама и секциите в Турция следва да бъдат преразгледани на закрити поне наполовина!!!

Главния прокурор спи.  Министъра спи. ЦИК спи.. Гоце спи…

Абсурдистан!! Това е..

P.S. Детайлен умопомрачителен анализ може да прочетете в блога на Боян и в Биволъ

 

11 Comments

 1. Тия съвсем са дали фира!!! Как може да му хрумне на някой подобно нещо? Пълно е с некадърен мат’рял.

 2. “Българщината лека полека се изтиква на запад – през Терминал 1 на Летището и паркинга на Централна гара” – ами така е!!! Ма кво да правиш в тая държава, като видиш, че нестава с добро ните с лошо си биеш камшика назапад!

 3. хахахаха за жалост много точно изказване Абсурдистан, място, където глупостта и мързела особено на чиновника, прекалената толератност на християните, позволява фанатици и слуги на чужди държавни интереси да командват иначе така прекрасната ни държавата.Има прекалено много обещания и малко изпълнения. Всеки гледа да напълни своя си джоб.Неприятно е ,че има толкова много дублиране. Направил си голям списък.Добре си се поровил. Наистина има много дублирани имена и ми е чудно като знаят, че може да се направи такава справка , как смеят….?!!?!??!Но наглостта на хората няма граници, в това се убеждаваме често напоследък.Направих си труда и също прочетох детайлния умопомрачителен анализ ………..силно се надявам, че нещата ще се променят за по–добро. Интересна статия.

 4. Само в нашата държава всичко е възможно. Не се учудвам от дублирането. На Доган триковете си ги знаем. Знаем си и че някой нещо се опитва уж да направи, но то е като за пред хората, колкото да се види, че се полагат усилия. Полагат се усилия, но като няма резултат… хората не са глупави, забелязват се тия неща. Мен ме дразни безочието. Ясно е, че всеки послъгва и краде, манипулира и т.н., но айде да се усещаме, с мярка поне! Последния път се направи нещо по въпроса или поне се опитаха наистина само защото медиите се разшумяха сериозно и неотстъпчиво. Но в крайна сметка рейсовете с гласуващи турци дойдоха и си гласуваха. Разликата е, че този път стана явно пред очите ни…

 5. Ей това е единен народ – дигат се всички да ходят да гласуват в чужда държава щото Доган им е свирнал и бутнал по нещо. Няма да забравя един репортаж по този повод, в който навряха микрофона под устата на една едвам кретаща баба, която се оказа, че не знае дори за какво е там, само трябвало да се подпише. Надявам се, че поне знае че гласува за българските турците. Не знам кога ще му дойде края на това и ще дойде ли изобщо!

 6. Интересна статия и добро сравнения. Доводите са ти доста добри признавам, колкото и да не искам, но е факт.Всеки път се струпват страшно много рейсове със стотици хора от Турция. Не мога да разбера какво правят тук и защо идват да гласуват, след като не живеят. Какво ги интересува….но за малко пари какво ли не прави човек.Списъкът, който ни показваш е показателен.Как може да има толкова много дублиране и то уж да не се забележи и да се допускат подобни неща. 37 606 заявления от български граждани за гласуване в 57 държави по света е доста голяма бройка.

 7. Много неприятно след като близо 20 години ДПС арогантно манипулира изборите в България през съседна Турция, и всякакви опити на нормалните хора да се спре това нямаха особен успех,за наше щастие вече в последните няколко години се наблюдава положителна промяна. Има още какво много да се направи, но по малко.Много благодаря за споделената справка- от списък с 36081 адреса и имена, без дубликати са максимум 34404, или има поне 1677 дублирани имена, в 98% от случите от Турция. А ако наистина се проверят и останалите 34404, кой знае още колко още фалшиви ще изскочат.Направо останах с отворена уста, до къде са стигнали.

 8. Хубава статия благодаря за нея, малко е тъжно като гледаме тази таблица и виждаме какво е положението.За жалост тези обещания, че в Западна Европа, САЩ, Канада Австеалия, ще могат да се образуват секции с 20 подписа, бяха измамени. Благодарение, на което в огромни градове на САЩ, Канада, Европа с 2-10 000 гласоподаватели – българи, секции няма да има. Няма да видите такива в Далас, Финикс, Денвър …. но ще видите в 20-на турски града (Решение № 1023-ПВР на ЦИК) . Не бих искал да обвинявам който и да е, понеже с тези обвинение нищо не би се променила, би трябва да действаме и да не позволяваме това да се повтори отново.

 9. Наистина обещанията, че в Западна Европа, САЩ, Канада Австеалия, ще могат да се образуват секции с 20 подписа, пак бяха измамени. Благодарение, на което в огромни градове на САЩ, Канада, Европа с 2-10 000 гласоподаватели – българи, секции няма да има. Няма да видите такива в Далас, Финикс, Денвър …. но ще видите в 20-на турски града (Решение № 1023-ПВР на ЦИК) . Че ГЕРБ не свърши работа е ясно, но дори организациите, за които това е основна тема – Атака , ВМРО, РЗС и от тях само приказки както добре пишеш в статията.Напълно подкрепям мнението ти особено тази извадка на списъкът ме шокира, но явно всеки си прави каквото пожелае.

 10. Нямам думи от този списък с 36081 адреса и имена, без дубликати , които са максимум 34404, или има поне 1677 дублирани имена, в 98% от случите от Турция. А ако наистина се проверят и останалите 34404, кой знае още колко още фалшиви ще изкочат.Това е просто нелепо.Не мога да разбера как лъжат и мамят до такава степен , напълно безкрупулни хора, като знаят, че всичко го има черно на бяло при това…Обявените резултати от заявленията – 37 606 заявления от български граждани за гласуване в 57 държави по света, съобщиха от МВнР. Турция – 23 601, Испания – 2 799 и САЩ – 2 434, наистина нямам думи за тези данни, които ни предотсвяш, благодарим ти, хубаво е да знаем тези неща.

 11. Е .. какво те учудва? С новия закон на ГЕРБ, няма да можеш да четеш дублираните имена, защото просто няма да имаш достъп до резултатите от ЦИК. Чисто и просто.

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Как са организирани изборните секции в Турция | Блогът на Юруков
 2. Ама верно нема такава държава : Петър блогва

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*